ILONA CSÁKOVÁ má singl a klip o sociálních sítích

Vydáno: 13.03.2018 12:35 - Jaroslav Špulák

ILONA CSÁKOVÁ nabídne po deseti letech nové album s názvem Pořád jsem to já. Je na něm patnáct písniček. Na albu začala pracovat již v roce 2016, kdy oslavovala třicet let na scéně. Jeho vydání je naplánováno na 6. dubna, ale už měsíc předem přichází zpěvačka se singlem Abych byla In.
„Tato písnička byla pro mě tak trochu krokem do neznáma. Původně jsem si ji představovala jako swingovou v duchu alba, ale když mi skladatelka Patricie poslala první verzi, dostala jsem chuť nahrát skladbu, která drží krok a inspiruje se současnou světovou produkcí,“ uvedla pro média Csáková.
Bonusová novinka a aktuální singl Abych byla IN představuje směr a cestu, kterou by se chtěla do budoucna vydat. Skladbu složila a otextovala Patricie Fuxová. „Ilona mě znala jako autorku textu Boky jako skříň a hned jsme si lidsky sedly. Později jsem jí napsala text Pořád jsem to já a nakonec mi dala volnou ruku i na nový singl. Abych byla IN je o tlaku sociálních sítí a dnešní doby. Jelikož Ilona bere život s nadhledem a nemá problém se sama na sobě zasmát. Chtěla jsem to napsat s neskrývaným humorem,“ zpřesňuje autorka.

Ilona Csáková - Abych byla IN



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení