ADAM MIŠÍK nabízí v klipu k písni K.O. hudbu do klubů

Vydáno: 16.03.2018 10:05 - Jaroslav Špulák

ADAM MIŠÍK přichází se singlem a videoklipem k písničce K.O.  Taneční party v luxusní vile zrežíroval Ondřej Urbanec a role femme fatale se zhostila Anička Kadeřávková.
„Vždycky jsem chtěl dělat hudbu do klubů. S kamarády v autě, na house party, na diskotéce – pokaždé chceme poslouchat EDM. Možná to v perspektivě prvního alba tak nevypadá, ale taneční pop byl vždy můj oblíbený žánr. Zatímco předchozí singl Slowmo byl více urban a popový, K.O. je vyloženě houseová. Jsem zvědavý na reakce fanoušků, jestli nový směr přijmou,“ komentuje singl Adam.
Klip se natáčel v luxusní vile s výhledem na Prahu, ve které se rozjela pořádná taneční party. Na ní se dvě sokyně o Adama v hlavní roli málem popraly. Vedle milostného trojúhelníku Adam Mišík, Anička Kadeřávková a Vindy Krejčí může pozorný divák ve vedlejších rolích zahlédnout i další Adamovy známé z řad herců a influencerů.
„S Adamem jsem dělal už druhý klip. Spolupráce s ním mě díky jeho profesionalitě baví. Kromě zpěváka je totiž i výborný herec. Mám radost, že si v klipu zahrála mladá herečka Anna Kadeřávková, která svou roli zahrála perfektně. Skvělá byla také Vindy Krejčí, jež se v minulém roce dostala až na vrchol modelingu – na finále Miss Global Vietnam v Kambodži. My jsme si natáčení užili, tak snad to bude stejné i u diváků,“ dodává režisér Ondřej Urbanec.

Popis




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení