Pekelný ostrov je oázou všech rockerů

Vydáno: 17.05.2018 09:47 - Czech Blade

Letos to bude již po sedmé, co se první červencový víkend otevřou brány Pekelného ostrova. Minulý rok tisíce lidí přijalo svoji identitu správného pekelníka a dorazilo na již tradiční rockový open-air do Holýšova
Ročník 2018 nás bude těšit nejen našlapaným programem, na dvou střídajících se podiích, ale i rozšířením areálu o pekelnou pláž u splavu, tedy velmi příjemnou chill-out zónu.

Zahraničním hostem pro tento rok jsou britští URIAH HEEP, označovaní jako zakladatelé hard rocku a legendy světové hudební scény. Z české hudební scény se můžeme těšit na CHINASKI, které letos přijedou v nové svěží sestavě a zahrají nám svoje nejoprášenější hity. Stejně jako v roce 2015 nás navštíví ARAKAIN s Lucií Bílou a unikátně, pouze na Pekelném ostrově, se nám ukáže kapela HARLEJ, spolu se symfonickým orchestrem pod taktovkou Oty Balage.

Svojí ohnivou a energickou show nám přivezou RYBIČKY 48, texty plné příběhů nám přiveze skupina VYPSANÁ FIXA a vystoupení plné komiků, humorného, mluveného slova a kultovních písniček, nám přiveze BANJO BAND IVANA MLÁDKA. Nutno zmínit i naše stálice české hudební scény, jejichž vystoupení jsou vždy plné známých rockovým nadupaných pecek. Jsou jimi – DYMYTRY, DOGA, KOMUNÁL, ALKEHOL, TRAKTOR, KRUCIPÜSK nebo DE BILL HEADS.

Pekelný ostrov


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení