WISHMASTERS už frčí s novou zpěvačkou

Vydáno: 27.06.2018 10:50 - Czech Blade

Kapela WISНMASTERS, na kterou se v poslední době upírají zraky fanoušků víc než kdy jindy, má za sebou první živá vystoupení spolu s novým ženským hlasem.
Nestává se každý rok, aby se  k mikrofonu naší české kapely postavila tak zajímavá persóna z ciziny. Shirley Tracanna se narodila v Recanati u města Ancona v západní části Itálie u Jaderského moře. Její maminka je Češka, která se před lety při dovolené v Itálii zamilovala do typického Itala (který mimochodem zpíval v kapele). Po svatbě se narodila Shirley, která se měla k světu: vystudovala Liceo Musicale Toscanini.

V Itálii Shirley působila v mnoha projektech, malých muzikálech a rockových kapelách. Bohužel, jak se tak někdy stává, italský temperament otce a kulturní rozdíly vedly k rozpadu manželství jejích rodičů a tak se Shirley vrátila do Čech. Nebylo to lehké, po 18 letech opustit své kamarády a kapelu. U nás, v Нradci Králové, se Shirley dala do studia farmacie, ale svou lásku – hudbu jen tak opustit nemohla.

Zhruba v té chvíli přichází zemětřesení ve WISНMASTERS, odchod zpěvačky pár dnů před vydáním alba a pánové, kteří byli zpočátku nešťastní jako šafářův dvoreček a otrávení jako studna, celí zkoprnělí štěstím. Nemohli uvěřit, co za poklad našli před prahem své zkušebny. Vždyť od Нradce sídlí doslova na doplivnutí! Shirley tedy pilně nastudovala repertoár kapely, má za sebou první koncerty – velmi úspěšné – a kapela vidí budoucnost velmi optimisticky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení