ROSA NOCTURNA odhaluje tajemství smrti

Vydáno: 14.08.2018 16:23 - Czech Blade

Brněnská symphonic metalová kapela ROSA NOCTURNA vypustila do světa nový klip k písničce "Alegorie smrti". Jedná se o pátý track z posledního, stále ještě čerstvého, alba "Za hradbami času".
Brněnská symphonic metalová kapela **ROSA NOCTURNA** vypustila do světa nový klip k písničce *"Alegorie smrti"*. Jedná se o pátý track z posledního, stále ještě čerstvého, alba *"Za hradbami času"*.

Klip, stejně jako písnička, alegoricky vypráví o nevyhnutelném konci každého lidského života. A že Smrtka jednou potká opravdu každého, a že si čas ani místo nikdo nevybere, klip ztvárňuje dostatečně přesvědčivě.

K celkové atmosféře přispívají i přesvědčivé kostýmy a atmosféra prostředí, kde se klip odehrává. Mimo to jsou v klipu i záběry Smrtky procházející se mezi lidmi na různých místech Prahy, jako je například Karlův most.

Aktuálně Rosa Nocturna dokončuje klip k písničce Krkavci a pomalu začíná tvořit materiál na další CD. K tomu, aby mohla začít vystupovat i na koncertech a festivalech však do svých řad stále hledá bubeníka.

Rosa Nocturna - Alegorie smrti



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení