GAIA MESIAH vydává album "Excellent Mistake" a míří na turné

Vydáno: 21.08.2018 15:21 - Czech Blade

Skvělou zprávou je, že se tahle legenda natrvalo vrací na českou scénu v plné původní sestavě s uhrančivou zpěvačkou Markou Rybin, kytaristkou Santa Morellou, bubenicí Mišou M a basákem Joshem Stewartem, který se kvůli kapele přistěhoval zpět ze Sydney.
Nové album "Excellent Mistake", na kterém nabídne 11 nových tracků, a 1. listopadu s ním vyrazí na turné po republice. Charisma, nespoutaná živelnost i screaming Marky Rybin, výjimečný drajv i skvěle zvládnuté muzikantské řemeslo, to jsou atributy, které definují hru i pódiový projev téhle kapely.

Navzdory rozdílnosti osobností, hudebních i obecně lidských kořenů, vše zapadá do sebe přesně, tak jak má. Posíleni různými hudebními i životními zkušenostmi předvádí Gaia Mesiah dospělejší a přece stejně živelně nespoutaný vír energie jako kdysi. O tom se mohou přesvědčit už tuto sobotu 18. srpna i návštěvníci festivalu Brod 1995 v Českém Brodě.

„Excellent Mistake se opět přibližuje svou náladou našemu prvnímu albu Ocean. Proces jeho vzniku je plně vyjádřen i v názvu, protože když zachytíte chybu v muzice a správně si s ní pohrajete, může vzniknout něco opravdu excelentního,” říká kytaristka Morella, a dodává: „Stejné je to i s desetiletou přestávkou kapely – jsme naplněni novou energií a poučeni ze svých chyb.“

Zpěvačka Marka Rybin upřesňuje: „Byli jsme schopní dát dohromady během čtyř měsíců barevnou desku, která je autorská ve všech směrech a vystihuje Gaiu přesně tak, jako když poprvé začala nabourávat klidné vody české hudební scény. A hlavně jsme rozhodně nevyměkli!”


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení