Hlasujte v 5. ročníku ankety Miss Metalshop

Vydáno: 25.09.2018 17:16 - Czech Blade

Největší český internetový prodejce metalové módy a doplňků Metalshop.cz se rozhodl i letos vyhlásit svou metalovou MISS, a hledat tak již popáté nejkrásnější metalistku!

Všechny čtyři dosavadní ročníky ankety provázel nebývalý zájem ze strany účastnic, hlasujících i celé metalové komunity. Nejinak je tomu i letos – a není divu, i tentokrát se hraje o skvělé ceny v hodnotě 20 000 Kč.

Hlasovat pro svou favoritku můžete na dobře známé adrese Miss.Metalshop.cz, a to až do 28.9., kdy bude ukončeno internetové hlasování široké veřejnosti. Z TOP10 dívek po internetové části hlasování pak absolutní vítězku zvolí šestičlenná odborná porota tvořená známými osobnostmi tuzemské i zahraniční alternativní scény.

Loni se do Miss Metalshop zapojilo takřka 400 odvážných dívek ze všech koutů Evropy. Samotná hlasovací stránka pak za měsíc provozu ankety zaznamenala takřka 140 000 návštěv, o které se postaralo přes 21 tisíc hlasujících. Titul historicky čtvrté Miss Metalshop nakonec získala krásná Šárka Oroniswhore (na fotce), která letos figuruje coby jedna z porotkyň soutěže.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení