COCOTTE MINUTE kradou Králům koruny

Vydáno: 12.10.2018 11:29 - Czech Blade

Jedna z nejlepších klubových kapel na české hudební scéně vydala v druhé polovině září novou studiovou nahrávku "Veď mě". Aktuálně představuje videoklip ke skladbě "Králům Koruny".

Podle prvních reakcí je nové EP „Veď mě“ novým milníkem v hudební historii kapely, která se na hudební scéně pohybuje více než patnáct let. Již před třemi lety, kdy kapela vydala netradiční formát kombinující DVD a živý hudební záznam na 2 CD, album Rituál, kmen a srdce a kmen, byla tato nahrávka označována za vrchol jejich hudební kariéry. O to náročnější bylo pro COCOTTE MINUTE posunout svoji tvorbu ještě dál. S novým titulem "Veď mě" se jim to s naprostou jistotou podařilo.

Výpravné video zasadilo kapelu do prostředí středověké krčmy, kde „velkou pitku následuje velká bitka“. Klip se natáčel na konci srpna na středočeském hradě Točník. V klipu účinkují kromě COCOTTE MINUTE skupina scénického a historického šermu Burdýři, tanečnice a prostor dostala i pyrotechnika.

„Nikdy mě nenapadlo, že se budu jednou účastnit natáčení klipu, ve kterém bude 7 šermířů, tanečnice a bude to na skutečném hradě. Najednou jsme tam byli, byl to náš klip a my jsme byli ti, kdo si cely ten hrad pronajali,“ vzpomíná na natáčení frontman Zeller.

COCOTTE MINUTE - Králům koruny




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení