EPONINE: Láska, sex, drogy a metal

Vydáno: 24.10.2018 15:25 - Czech Blade

Rocková kapela EPONINE již dokázala, že pořádně zařvat dokáže i něžná zrzka a teď přichází s novým singlem a videoklipem "Between Us", kde se nebojí experimentovat s odlehčenou atmosférou, popovými melodiemi, tanečními styly a tvrdou elektronikou prolnutou screamem.
,,Natáčení probíhalo v ateliéru. Chtěli jsme do klipu dostat sterilní čistotu a zároveň mít možnost ji pak rozbít na padrť v postprodukci. Vizuál jsme záměrně drželi v jednoduchém barevném schématu - černá, bílá a fialová. Konkrétně fialová barva nás pronásleduje už spoustu let.” říká kytarista kapely Honza Brychta.

,,Skladbu Between Us jsme složili společně ve zkušebně. Zakládáme si na tom, že naše písničky jsou kolektivní prací celé kapely. Všichni jsme si rovni a každý z nás do kapely dává svůj kousek duše.” dodává bubeník Josef Schmied.

Text, který napsala Zuza a Josef se na první pohled tváří velmi uvolněně a optimisticky. Sex, drogy, alkohol, přátelé a párty. V druhé rovině se dá ale zároveň chápat jako varování. Každá párty musí někdy skončit a pokud trvá příliš dlouho, tak se člověk z kocoviny už jen tak nevyspí.

V současnosti se EPONINE soustředí na koncertování a skládání dalšího materiálu. V nejbližší době můžete přijít 13.12. na tradiční vánoční koncert na brněnské Melodce, kde kapela zahraje speciální set s unplugged verzemi jejich skladeb.

EPONINE - Between Us

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení