Legendární Heavy Holeček sepsal rockové memoáry

Vydáno: 16.11.2018 13:29 - Zdeněk Pospíšil

Píše se rok 1970 a světlo světa spatřuje poslední deska Beatles s názvem „Let It Be“. Právě v této době také začíná vyprávění knihy „Rock je můj život“ od Zdeňka Heavyho Holečka.
Heavy HolečekAutobiografická rebelská bible vypráví o nejdůležitějších částech historie tohoto žánru a vůbec celé jeho postupné formování. Nechybí v ní spousta jedinečných zážitků, nedílný odraz minulého režimu a také osobitý humor autora.

Duší i tělem zasvěcený rebel a zakladatel Rockové galerie v Olomouci po dlouhých letech práce vydává jedinečnou kroniku, v které vystihuje nejen ducha hluboce zakořeněné rockové muziky. Srdce každého rockera pookřeje...

„Tuto knihu jsem napsal z důvodu, že jsem cítil povinnost po sobě něco zanechat jako poselství budoucím generacím a také proto, že rock je opravdu můj život“, dodává Heavy.

Knižní titul „Rock je můj život“ vychází 15. listopadu a zakoupit jej můžete v síti knihkupectví Kosmas nebo osobně včetně věnování v Rockové galerii v Olomouci. S nákupem však pospíchejte, náklad na první vydání činí pouze 400ks!


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení