Rock´n´roll s maňásky: SNAP CALL mají nový klip a EP

Vydáno: 05.12.2018 13:10 - Czech Blade

Videoklip "Shake Shake" z nového EP "Let That Roll!" představili borci na dvou speciálních koncertech v Turnově a Praze. Děj je zasazen do obýváku znuděného mladého páru, který tráví večery v křesle před televizí. S pizzou v jedné ruce a ovladačem v druhé začíná kolotoč bezmyšlenkovitého přepínání z kanálu na kanál
Z šedého stereotypu dvojici vytrhne až čtveřice maňásků s malými kytárkami a bicími, která se jim dotěrně vetře do všech programů.„Měli jsme hlavní cíl vytvořit nápaditý klip s minimem finančních prostředků,“ říká basák kapely, Vojta Kořínek.

Snap Call„Od prvotní představy jednozáběrového klipu jsme se ale v průběhu dvou měsíců dostali až k výrobě maňásků, jejichž předlohou jsme my sami, k jejich natáčení na green screenu, znuděnému redneckovi u televize, interiéru s krbem a televizí, kapelou a světly,“ dodává Vojta.

„Výrobou našich mini kopií jsme na čtrnáct dní zaměstnali tři lidi. Bylo neuvěřitelné pozorovat ten vývoj, jak se z hroudy moduritu, pár metrů látky a klubka plastu postupně stávaly naše podobizny,“ popisuje Vojta s nadšením. „A aby těch zvratů nebylo málo, dohodli jsme se na spolupráci se skvělým kameramanem a střihačem Martinem Bartošem, který pracoval na klipech pro Paulieho Garanda nebo Hugo Toxxxe, a celému nápadu nakonec dodal profesionální podobu.“
Skladbu Shake Shake najdete na novém EP Let That Roll! spolu s dalšími dvěma songy Rusty Veins a HU-HA!. Nahrávka vznikla během jara a léta 2018 ve spolupráci s Ecsonem Waldesem ze studia Biotech.

SNAP CALL - Shake Shake

EP "Let That Roll!" ke stažení zde.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení