POST-IT oslaví 20 let narozeninovým koncertem

Vydáno: 06.12.2018 15:28 - Czech Blade

V loňském roce se špička klubové scény z nultých let POST-IT po pěti letech vrátila na scénu koncertem „Vrací nás to zpět“. Lví podíl na comebacku měl odchod zpěváka Czendy ze Support Lesbiens a jeho návrat zpět k domovské kapele. Letošní závěr roku bude v podobném duchu – velkolepý narozeninový koncert ke 20 letům existence.
Post-ItČtyřčlenná vršovická formace ve složení Czenda, Porne, Bekouš a Kapíno spolu v neměnné sestavě funguje od roku 2001. Do širšího podvědomí se muzikanti dostali v roce 2003, kdy postoupili do užšího finále prvního ročníku vyhledávací soutěže Coca-Cola Pop Star, a následnou debutovou deskou Ideál. K té přibyly postupně ještě nahrávky Sektor 10 a Post-i-noor.

V letošním roce Post-It rozčeřili stojaté vody novým singlem Opět sami, který reflektuje aktuální politickou a společenskou situaci. Přes letní sezónu se zúčastnili několika festivalů a akcí, kterými dokázali sami sobě, klubové scéně i fanouškům, že jsou zpět a v plné formě.

Rok zakončí narozeninovou oslavou s názvem „20 NA TACHÁČI“ 14. prosince v pražském Paláci Akropolis. Společně se tak ohlédnou až ke svým začátkům v roce 1998, ještě před příchodem Czendy, a postupně se budou vracet do „budoucnosti“. V putování napříč dvěma dekádami jim budou pomáhat hosté, kteří zasáhli do historie skupiny, ale i nové akvizice, se kterými stávající parta začíná spolupracovat. Uslyšíte tak vše od známých hitů Závislost, Apatie až po song Stopy v duši, který jste dlouhé roky neslyšeli díky jeho melancholii a potřebě vytvoření speciální atmosféry. A pokud vše klapne, uslyšíte i jednu z novinek, která bude součástí připravovaného EP.

POST-IT - Opět sami

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení