Před Annou Kareninou zahraje v RockOpeře Rheia

Vydáno: 10.01.2019 18:25 - Czech Blade

RockOpera Praha zahájí rok 2019 rockovou operou Anna Karenina, kterou naplánovala na 23. ledna od 19:00. Že své fanoušky nebude šetřit s překvapeními už při prvním letošním představení, dokázala přizváním skupiny jedné z hvězd divadla, Heleny Kubelkové, Rheia.
Ta vystoupí už v 18:00 a diváci, kteří vlastní vstupenky na hlavní program, mají na její koncert v sále divadla vstup zdarma. Není to poprvé, co rockové opeře v pražských Holešovicích předskakuje jiné hudební těleso. Zrovna Rheia si při takových příležitostech zahrála v RockOpeře Praha již několikrát.

Její koncerty, pořádané v prvním divadle nejen pro rockery, jsou navíc poctou zesnulému partnerovi Heleny Kubelkové a blízkému příteli RockOpery Praha, Rupíkovi. Rheia minulý rok na svém Bandzone profilu zveřejnila novou skladbu Černá dáma. Na hudební scéně funguje letos teprve druhým rokem a za sebou má již řadu koncertů.
Hlavní bod programu, rocková opera Anna Karenina, pak slibuje atraktivní obsazení v podobě Pavly Forest, Honzy Toužimského, Jiřího Zonygy, Viktora Dyka, Žántí a dalších. Kromě velkých hlasů a působivého příběhu, inspirovaného románem Lva Nikolajeviče Tolstého a zasazeného neočekávaně do prostředí motorkářského klubu, se v představení objeví také pyrotechnika, akrobacie a z jeviště celou dobu nesleze, pro RockOperu Praha zcela nepostradatelná, virtuózní živá kapela.

Vstupenky na www.rockopera.cz/program


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení