Kapela NASYCEN má novou sestavu i desku

Vydáno: 12.02.2019 11:00 - Czech Blade

Kapela Nasycen, významný tuzemský představitel AOR tedy „rocku pro dospělé“, vydá na první jarní den 21. března 2019 dlouho slibované nové studiové album. Jmenovat se bude Ráno a kapela ho pokřtí v úterý 26. března v legendárním pražském klubu Futurum. Hosty večera se stanou Pink Floyd Acoustic Duo a Ester Kočičková & Moody Cat Band, která bude rovněž kmotrou nové desky.
Ráno je stylově široké, pestré a různorodé album, rozpřažené od výrazně melodických písní na pokraji pop-rocku, přes názvuky rhythm & blues i progrocku, až třeba po temnou tvrdou coververzi starší Ravenovy písně Noc končí ranou. Na produkci se podílel Damián Kučera, o generaci mladší muzikant a producent, člen kapely Skywalker. Přináší modernější, razantnější a zahraničními zkušenostmi poučený pohled na zvuk kapely.

V jedné nahrávce, písni Stejně neujdeš, se na desce představuje i nová posila skupiny Jan Kubánek (bubeník severočeských Hush), který na přelomu roku nahradil dosavadního Pavla Ivanovského. Jinak sestavu nadále tvoří zpěvák, klávesista a autor drtivé většiny repertoáru Raven, kytarista Zdeněk Divoký a baskytarista Ilja Kučera ml. První předzvěstí albové novinky se 21. února stane pilotní singl Záhady. Stejně jako v případě celé desky je jeho autorem Raven.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení