ABUSED & NEGLECTED: Kočovní pracanti

Vydáno: 19.02.2019 17:49 - Czech Blade

Crossover-metalová kapela z Prostějova vznikla v roce 2014, původně pod názvem LUCAS RONALD STYLE PROJECT. Po zhruba dvou letech formování prošla v roce 2016 změnou obsazení, stylu i názvu a v dubnu 2017 vystoupila na brněnské Melodce jako předkapela Blaze Bayleyho, poprvé pod názvem ABUSED & NEGLECTED.
V květnu 2017 kapela vydala svoji debutovou nahrávku „Undestructible“, do které soustředila poslední dva roky své tvorby. Avšak tou dobou již kromě občasného koncertování také pracovala na druhém albu. Po půlroce intenzivního skládání a zkoušení, završeném týdnem v nahrávacím studiu The Barn pod vedením Dana Frimla (MEAN MESSIAH), vyšlo v lednu 2018 druhé album s názvem „Enlivened“.

Po vydání alba se jej kapela vydala propagovat na turné Enlivened shows. Navštívila převážně české rockové kluby, během několika večerů ale zavítala také do Rakouska, Polska, Slovenska nebo Maďarska. Jako support vystoupila například po boku kapel JOHN WOLFHOOKER nebo francouzských SMASH HIT COMBO.

Co se týče budoucnosti, od února 2019 se kapela opět vydává na crossover-core tour, ve kterém projede značnou část českých měst, a čekají ji i nějaké zahraniční zastávky. V současnosti také tvrdě pracuje na novém materiálu pro svou novou koncepční desku, kterou plánuje vydat v lednu 2020. Seznamy koncertů nebo možnost podpořit kapelu zakoupením desky najdete na www.abusedandneglected.com.  


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení