„Nesejdi z cesty,“ motivují MEOW! v novém videoklipu

Vydáno: 05.05.2019 00:00 - Czech Blade

MEOW! podporují svůj debut dalším videoklipem. Tentokrát k singlu "#lovesong666", který přichází s nadějí, že neúspěch neexistuje. Tedy pokud se člověk věnuje tomu, co ho dělá šťastným a čím obohacuje nebo inspiruje ostatní. Hudebně se pak jedná o jednu z měkčích a melancholičtějších skladeb alba.
Přestože "#lovesong666" je opravdu písničkou o lásce, tak text není zasazen do klišé v podobě vztahu dvou lidí. „Jedná se o lásku k vlastnímu životu, pod kterou si každý představí něco jiného. V každém případě je to něco, co bychom měli následovat, rozvíjet a rozhodně bychom se toho neměli v žádném případě vzdávat. Pokud se tak stane, bude z nás hromádka neštěstí,“ přibližuje význam skladby Ondřej, frontman a autor textů MEOW!

„Inspirací pro "#lovesong666" mi bylo období, kdy jsem slepě a bezhlavě pronásledoval iluzi, která měnila můj život a bezmyšlenkovitě jsem kvůli ní odhazoval a popíral skoro všechno, co definovalo moji osobnost,“ dodává frontman. Lidský neúspěch podle něj totiž přichází ve chvíli, kdy se podobné iluzi člověk poddá.

MEOW! - #lovesong666
Klip je natočen v prostředí Jizerských hor a atmosférou tak navazuje na videoklip k singlu Taking Over, který kapela zveřejnila společně s debutem v polovině dubna. Ten pokřtí už 22. 5. 2019. v Praze v Café V lese.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení