IN-OUT na Výletě

Vydáno: 16.05.2019 00:00 - Jan Moravec

Punk-rockovou skupinu IN-OUT založil v roce 2008 zpěvák a kytarista Roman Duda, na sólovou kytaru hrál Cyril Křeček, na basu Martin Řápek a na bubny Sváťa Šutera. Od svého počátku kapela natočila dva promo singly a uskutečnila desítky koncertů. Díky neustálým personálním změnám kapela přestávala fungovat, až na pár let přerušila svoji činnost.
V roce 2016 se IN-OUT dali opět dohromady. Z původní sestavy zůstal jen Roman Duda, který vyměnil kytaru za basu, za bubny se posadil Lukáš Prokop a kytary se chopil Petr Vybíral. Kapela začala kromě koncertní činnosti připravovat eponymní debutové album,  které vychází v létě 2018 spolu s lyrics videem skladby "Valentýn po 20 letech".

Aby to však nebylo příliš jednoduché, Lukáš se nečekaně rozhodl odstěhovat z Prahy a tím pádem v kapele skončil. Po neúspěšném hledání náhrady začíná s kapelou hrát jako host legendární punk-rockový bubeník Áda Vitáček a s ním již v prosinci roku 2018 kapela natáčí videoklip skladby "Výlet". 

V současné době hraje kapela ve složení:

Roman Duda - zpěv, basová kytara (dříve Thorax, Vivian, Merlin a na muzikálové scéně - např. Evita, Monte Cristo, Bídníci, Miss Saigon)

Petr Vybíral - kytara (dříve In, Sound Pictures, Providence)

Adolf Vitáček - bicí (A.V. Band, Moped 56, dříve Wanastowi Vjeci, Plexis, Visací zámek a mnohých dalších). xgeneve.ch

IN-OUT - Výlet
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení