DECULTIVATE dokončují novou desku

Vydáno: 23.05.2019 00:00 - Czech Blade

Rok od vydání debutu "Milovat" chystají pražští DECULTIVATE novou nahrávku. Další porce špinavého hardcoru v duchu Cursed nebo Baptists říznutého skandinávským crustem vyjde jako limitované split LP se spřízněnou izraelskou kapelou Östra Torn. Kapela tentokrát nahrávala v Dödsmord Studio na pražském Smíchově.
Chystaná pětice skladeb potvrzuje novou sestavu DECULTIVATE. Kapela se v nedávné době rozrostla o baskytaristu Ondru Helara (člen mj. ESAZLESA). Novým zpěvákem je od konce loňského roku Zdeněk (člen GEDALE, KLINGER, kdysi ARGONAUT). „Na debutu "Milovat" nazpíval guest vokál v poslední písni. Takže s námi byl vlastně už od první desky. Ačkoliv je Zdeněk primárně bubeník, po odchodu bývalého zpěváka Radima nám přišlo logické oslovit právě jeho,“ komentuje kapela.

V nejbližších měsících čeká DECULTIVATE řada koncertů a festivalů. Zatím jako jediné české jméno figurují v sestavě letošního ročníku Brutal Assault. Jedním z mála chystaných koncertů v Praze bude support amerických Full of Hell a The Body v Modré Vopici. V průběhu léta se kapela vydá mimo jiné do Francie, Švýcarska, Norska nebo Dánska.
DECULTIVATE - Černobílý svět

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení