RockOpera Praha se před prázdninami rozloučí s diváky hororově

Vydáno: 04.06.2019 00:00 - Czech Blade

RockOpera Praha zakončí předprázdninovou sezónu prvními dvěma díly ze své hororové série, tedy Vymítačem a Frankensteinem.
První jmenovanou operu zahraje již 4. června. Příběh na motivy staré velhartické pověsti slaví u diváků takový úspěch, že s ním divadlo navíc objíždí Českou republiku v rámci takzvané Vymítač Tour. Ta bude pokračovat i v létě, přesněji 25. června, kdy RockOpera Praha ve 20 hodin vystoupí na nádvoří brněnského hradu Špilberk, a 20. července, kdy v letním kině v Miroslavi u Brna předvede svoji show před koncertem skotských rockových legend Nazareth.
Diváci se mohou těšit na Kamila Střihavku, Žántí, Jana Toužimského, Helenu Kubelkovou, Pavlu Forest, Petra Opavu a spoustu dalších hlasů známých z holešovické scény. V opeře zazní také balada Pláč, k níž vznikl videoklip ve spolupráci se studiem režiséra Nikity Dovzhenka a kameramana Stepana Nakhaeva FireHouse Pictures. Video se účastní řady zahraničních filmových festivalů, kde sklízí mnoho ocenění.

Holešovická scéna však až do září utichne s koncem první reprízy Frankensteina s Viktorem Dykem v titulní roli. Adaptaci slavného románu Mary Shelleyové diváci zhlédnou 13. června.

Foto: Libor Nedvídek 

Vstupenky na www.rockopera.cz/program


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení