Mnoho tváří tuzemské scény
czechblade logo
Fresh Blood profily kapel
Festivalu SYMBOLIC 2019 už doutná hořák ...

Festivalu SYMBOLIC 2019 už doutná hořák ...

Vydáno: 30.06.2019 00:00 v sekci Aktuality - Czech Blade

Do startu SYMBOLIC festu zbývá opravdu jen pár týdnů a tak jsem se rozhodli odtajnit Vám pár chystaných pořadatelských novinek či "vychytávek" na které se můžete těšit, a které Vám snad zpříjemní návštěvu malebné středočeské vesničky Tři Dvory v závěru červencového měsíce.


Za prvé pro Vás bude po minulo-ročních nepříjemnostech v podobě krádeží ve stanovém městečku připraven noční trezor. Fungování bude jednoduché : večer před ulehnutím si k Nám budete moci do trezoru uschovat cokoli co přes noc můžete postrádat a o co nechcete přijít. Vše Vám dáme do připravených boxů, obsah s Vámi sepíšeme a necháme vás formulář podepsat. Ráno se pak u nás zastavíte a vše si vyzvednete. Uložení bude samozřejmě ZDARMA.
Za druhé i letos u našeho merchandise stánku bude probíhat bezplatné dobíjení Vašich mobilů, tabletů, fotoaparátů či notebooků. Vše po celou dobu otevření našeho merchandise stanu.

Za třetí pro Vás letos chystáme speciální parkoviště (nakonec budou dvě) pro karavany a spací dodávky. Nemusíte mít strach, že budete někde zavazet - pro milovníky festivalového luxusu bude speciálně vyhrazena část pozemků kolem festivalového areálu. 

Za čtvrté : Ptáte se po sprchách. Sprchy byly a budou - za jeden žeton budete mít šanci své tělo vypucovat do očně-přecházejícího lesku. Otevírací dobu sprch se dozvíte aktuálně na místě. Umyvadla s pitnou vodou pak budou k dispozici nonstop na příjezdové cestě do stanového mětečka.

Za páté : Rozšiřujeme gastronomickou nabídku a s ní též výdejní místa. Krom klasické kuchyně, kde pro Vás denně připravujeme čerstvé a každý den jiné chody, Vám bude k dispozici oblíbená udírna s klobásami no a nově i řízkárna. Řízky kuřecí, krůtí či vepřové se budou podávat v třetí kuchyni a to s letním lehkým salátem coby přílohou. Pro milovníky klasiky prostě návštěva povinná.

Když jsme se tak dotkli jídla, přidáme i něco málo z oblasti tekutin. Jelikož nechceme abyste někde zbytečně stáli fronty (a čekali tak v hospodě na pivaře než na Vás přijde řada a Vy jste si mohli dát kávu) otevřeme pro Vás nový stánek s bohatou nabídkou tvrdého alkoholu, kávy, čajů nebo míchaných drinků přímo vedle našeho festivalového merchandise stánku.

Za šesté tu máme autogramiády. ANO - MILUJEME autogramiády a tak Vám je nabídneme. Domlouváme se se všemi headlinery ... chcete li si nechat podepsat cokoli z dílen BENEDICTION, DEMILICH, MORTA SKULD, INTERMENT, GOD MACABRE nebo kohokoli jiného vezměte si vše sebou ... určitě bude příležitost potřást si s autory rukou.

No a nakonec za sedmé : I letos se na SYMBOLICu v rámci doprovodného programu objeví soutěž "plechová huba". Loni jste byli úžasní - najde se i letos dostatek odvážných, kteří se zapojí do sebedestruktivního klání s vidinou získání volného vstupu na rok 2020? Uvidíme ...

Pár faktů, které činí festival SYMBOLIC naprosto výjimečným.

Možná to vypadá, že se právě teď chci začít být v prsa a vyzdvihovat cokoli, co by mohlo zvýšit šance stát se ještě úspěšnějším, než kam sahají naše skromná očekávání. Opak je pravdou přátelé. Aniž bychom cokoli plánovali sejde se na našem/vašem festivalu pár opravdu mimořádných situací, které (ať už festival dopadne jakkoli) povýší ony čtyři dny ve Třech Dvorech na mimořádné. Kde vůbec začít? Vezmeme to postupně.

Je to jen pár dní co finští DEMILICH oznámili, že SYMBOLIC fest bude společně s HELSINKI DEATH FESTEM (pořádaným na konci srpna) jedinou festivalovou evropskou možností shlédnout tuto legendární kapelu.

To samé se vlastně dá říci o švédských INTERMENT. Ti dokonce v červenci a srpnu nevystupují festivalově vůbec nikde. Symbolický koncert tak bude jejich prázdninově jediný.

Neskutečné se pak zdá býti prohlášení švédských GOD MACABRE, kteří se před nedávnem nechali slyšet, že v roce 2019 hodlají odehrát JEN a POUZE jeden jediný koncert. ANO, hádáte správně - bude to ten náš ve Třech Dvorech na SYMBOLIC festu.

Americká MORTA SKULD pak hlásí, že jediným letním návratem do Evropy (poprvé za svou kariéru se kapela letos v květnu podívala do Evropy díky NETHERLANDS DEATHFESTu) bude zastávka ve Třech Dvorech na SYMBOLIC festu. Opravdu se kapela vypraví do Evropy pro vás.

No a na závěr třešnička. Dle oficiálního prohlášení našich headlinerů BENEDICTION se SYMBOLIC už navždy stane posledním koncertem, který s kapelou odzpívá jejich dlouholetý frontman Dave Hunt. Legendární parta z Birminghamu ještě neohlásila nástupce, nechala se však slyšet, že má chuť si u nás dopřát bujarého večírku Davovi "na rozloučenou".

Výše zmíněným výčtem faktů se pro nás všechny může stát SYMBOLIC festival naprosto výjimečným, ve smyslu "nezapomenutelným". Prosím nezapomeňte si sebou vzít dobrou náladu a chuť se v oněch čtyřech červencových dnech bavit společně s námi. Uvidíme se ...

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Kapela MARZ vydává nový singl z chystaného třetího alba Kapela MARZ vydává nový singl z chystaného třetího alba
Vydáno: 25.04.2024 v sekci Aktuality
Své již třetí album chystá kapela MARZ frontmanky Markéty Zdeňkové letos na podzim. Nyní z něj představuje píseň "Jen tak", která inspiruje k tomu žít přítomným okamžikem. Živě ji můžete slyšet na koncertě v pražském... číst dále
SEBASTIEN vydávají první cover své kariéry - Slzy tvý mámy od OLYMPIC - jako duet s Láďou Křížkem SEBASTIEN vydávají první cover své kariéry - Slzy tvý mámy od OLYMPIC - jako duet s Láďou Křížkem
Vydáno: 24.04.2024 v sekci Aktuality
SEBASTIEN to s novou posilou v pětici rozjíždí na plné obrátky. Právě vydávají druhý singl z chystané desky „Quo Vadis“ s názvem „Slzy tvý mámy“. Jestli vám už teď jméno skladby zní povědomě, věřte svému úsudku... číst dále
CHINASKI startují oslavy třiceti let. Pro fanoušky spouští kanál na Herohero a chystají další dárky CHINASKI startují oslavy třiceti let. Pro fanoušky spouští kanál na Herohero a chystají další dárky
Vydáno: 24.04.2024 v sekci Aktuality
apela CHINASKI oficiálně zahajuje oslavy třiceti let na scéně. Fanouškům se mimo jiné poprvé v historii představí prostřednictvím podcastů, kde se netradičně objeví v roli moderátorů. Nový kanál kapely na Herohero kromě toho... číst dále
RED BARON BAND přináší album Last Chance na vinylu RED BARON BAND přináší album Last Chance na vinylu
Vydáno: 23.04.2024 v sekci Aktuality
RED BARON BAND vydali v létě 2023 album "Last Chance" na CD u britského vydavatelství Roulette Record a v těchto dnech album vychází jako vinyl ve spolupráci Roulette Records s českým labelem Doupě v limitované edici 100ks na červeném... číst dále
ŽÁDNEJ STRES vydává album ŽÁDNEJ STRES vydává album "Cesta" a zve na křest do Třemošnice
Vydáno: 24.04.2023 v sekci Aktuality
Album, které se nejen názvem, ale i v mnoha textech, točí kolem takříkajíc denního chleba většiny interpretů a muzikantů vyšlo 21. dubna. K dispozici je pro fanoušky v digitálních distribucích jako je Spotify apod., a taky ve... číst dále