Videoklip Pláč RockOpery Praha získal další ocenění

Vydáno: 24.07.2019 00:00 - Czech Blade

RockOpera Praha pokračuje v létě se svojí Vymítač Tour. Na jednotlivých zastávkách hraje i svůj nejnovější singl Pláč, k němuž vznikl videoklip v mezinárodní spoluprácí se studiem režiséra Nikity Dovzhenka a kameramana Stepana Nakhaeva FireHouse Pictures.
RockOpera Praha pokračuje v létě se svojí Vymítač Tour. Na jednotlivých zastávkách hraje i svůj nejnovější singl Pláč, k němuž vznikl videoklip v mezinárodní spoluprácí se studiem režiséra Nikity Dovzhenka a kameramana Stepana Nakhaeva FireHouse Pictures. Video sklízí spoustu ocenění od zahraničních festivalů jako například Queen Palm International Film Festival v USA, New York Film Awards, Festigious International Film Festival v Los Angeles nebo Berlin Flash Film Festival.

Nyní ovšem klip dostal další cenu, získal druhé místo na mezinárodním nezávislém filmovém festivalu Independent StarFilmfest v kategorii Nejlepší hudební video. RockOpera Praha již nyní připravuje s FireHouse Pictures další videoklipy a i záznamy živých vystoupení. Natáčela se  například poslední zastávka Vymítač Tour, která se konala v Miroslavi u Brna. Divadlo Milana Steigerwalda a Pavly Forest si tam zahrálo s rockovými legendami Nazareth.

Vstupenky na www.rockopera.cz/program


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení