Rockový GROG slaví

Vydáno: 22.08.2019 00:00 - Czech Blade

Legendární rocková kapela GROG ze Severní Moravy oslavila tuto sobotu již 25 let své existence.
Na velkém narozeninovém koncertu kromě známých hitů zazněly i dvě novinky z připravovaného alba. Společně s kapelou se na pódiu objevili i hosté z hudební branže, kytarový mág Andonis Civopulos (Special, Jammy Jack, Legendy se vrací), kytarista Jura Šperl (Limetall, Ingott, ex-Citron) a kytarista a zpěvák Ota Hereš (Alkehol, Törr), takže se jednalo o vskutku nevšední hudební zážitek. Bohumínský pivovar u příležitosti narozenin kapely uvařil speciální limitovanou edici výročního světlého ležáku, pivo Grog, které bylo možno ochutnat pouze na této akci.

Skupina za dobu svého působení vydala pět studiových alb, na kterých se podílela řada známých umělců, a vystupovala na prestižních hudebních festivalech nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí. Před nedávnem pracovití rockeři vyprodukovali v režii legendy české klipové tvorby, Davida Beránka, videoklip "Pod vlajkou z překřížených hnát", kde se role kmotrů ujali Ota Váňa z Kabátu a Tonda Rauer z Harleje.

GROG v současnosti hraje ve složení Marcel Blaha (zpěv), Martin Sitek (kytara), Mirek Satora (kytara), Honza „Valda“ Valuštík (basová kytara) a Roman „Malvin“ Horníček (bicí).

Další informace najdete na oficiálním webu kapely www.grog.cz


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení