WITCH HAMMER oslaví 20 let na scéně v ostravském klubu Barrák

Vydáno: 31.08.2019 00:00 - Czech Blade

20 let na scéně, 4 výborná řadová alba, nespočet videoklipů, skvělá koncertní představení na prestižních festivalech či společná vystoupení se světovými kapelami (Masters Of Rock, Noc plná hvězd, Rocková Ostrava, Rock pod Kameňom, Blaze Bayley, Kreator, Destruction ad.) – to je jen malý výčet toho, co jablunkovští WITCH HAMMER dokázali během své kariéry. Takřka v nezměněné sestavě (během 20 let došlo jen ke dvěma změnám) to spolu táhnou už dvě dekády, což už je tedy pořádný důvod k oslavě.
Witch Hammer samozřejmě slaví kulaté výročí po celý rok, ale na 23. 11. 2019 – krátce po absolvování mini turné s legendárním Titanikem – je v ostravském klubu Barrák připravena přece jen speciálnější oslava. Tento den zde totiž bude slavit i své padesátiny manažer skupiny Miroslav Štefkovič, takže to bude opravdu velké.

A pogratulovat přijede hned trojice kapel. WISHMASTERS, kteří původně působili jako Nightwish revival a částečně si zapůjčili pro své jméno název jedné z desek svých vzorů, před nějakým časem museli řešit nelehký úkol: nahradit výbornou zpěvačku Ivetu Aman, a hlavně dokončit připravované nové album. Vše ale nakonec dobře dopadlo. Náhradu našli v podobě italské zpěvačky Shirley Tracanny, se kterou album "Afterworld" natočili a loni v říjnu i vydali. Letos desku připomněli i videoklipem k titulní skladbě. Příznivci toho symfonického power metalu se tedy mají v Ostravě nač těšit.

A těšit se mohou i na dvojici slovenských seskupení. Epic/hardrockoví INSIDE jsou sice poměrně mladí (vznik 2013), ale na konto už si stihli připsat tři řadová alba. Loni jen avizovali přípravu toho třetího prostřednictvím singlu "Cieľ", letos ale nastal ten správný 'čas', aby v červnu spatřil světlo světa jejich zbrusu nový počin "Čas". Zato hardcore/metaloví EDITOR jsou na světě už úctyhodnou dobu. Loni oslavili třicet let na scéně a severomoravským fans se představili na festivalu Ostrava v plamenech. Na kontě mají osm řadových alb včetně předloni vydané desky "Old School" plné skvělé energické muziky a jedovatých textů. Není pochyb o tom, že v tomto případě se bude klub Barrák otřásat v základech.

Takže nezapomeňte, 23. 11. 2019 od 19.00 hod. se bude v ostravském klubu Barrák konat hned dvojitá narozeninová oslava – a u toho byste rozhodně neměli chybět! Vstupné na místě za pouhých 150 Kč.



www.witchhammer.cz


Původně zveřejněno na ROCKSHOCK


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení