Blackoví INFERNO chystají nové album

Vydáno: 27.09.2019 00:00 - Jan Moravec

Na vydání novinky „Phosphenes of Aphotic Eternity“ kapela podepsala smlouvu s labelem Debemur Morti.
K založení blackových INFERNO došlo před čtyřiadvaceti lety. Od té doby se prostřednictvím pěti alb a řady splitek kapela držela radikálních proudů ďábelského black metalu, undergroundem otřásla i dvěma odvážnými alby zlověstného surrealismu „Omniabsence Filled by His Greatness” (2013) a „Gnosis Kardias (Of Transcension and Involution)“ (2017). Aktuálně INFERNO navazují na vloni vydané album „Zos Vel Thagirion“, sdílené s řeckými DEVATHRON, a dokončují svůj nový dlouhohrající počin „Phosphenes of Aphotic Eternity“.   

„Již téměř deset let se snažíme posunout všechny aspekty naší tvorby a práce na nové desce nás zavedla do opravdu zvláštních sfér. Proto se jako logický krok jeví podpis smlouvy s labelem Debemur Morti, jehož vizi a kvalitě se vyrovná jen málo firem,“ objasňují INFERNO.

Nahrávání titulu „Phosphenes of Aphotic Eternity“ je plánováno na začátek roku 2020 do pražského studia KSV, mix a mastering bude mít na starosti Stephen Lockhart ve studiu Emissary. V následujících měsících se kapela vrátí na koncertní pódia s obměněným playlistem.

Facebook INFERNO



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení