RockOpera Praha dokončuje dvojalbum "Anna Karenina". Představí z něj nový singl

Vydáno: 04.10.2019 00:00 - Czech Blade

RockOpera Praha se připravuje na představení Anna Karenina, naplánované na 16. října 2019. To zároveň podpoří novým singlem s názvem "Můj Karenin". Skladba je součástí fanoušky dlouho očekávaného dvojalba k rockové opeře.
Že se na kompletu ve studiích divadla intenzivně pracuje, potvrzovala před časem krátká videa z nahrávání od baskytaristy Richarda Scheuflera, která se objevila i na facebookové stránce RockOpery Praha, a také singly "Kopačky" a "Ona není já".
"Anna Karenina bude velké album. Necháváme si na něm záležet a dáváme si s ním trochu na čas, abychom naše fanoušky neochudili o minimálně takovou kvalitu, jakou mají naše dosavadní desky. Čekání ale bude stát za to. Kdokoliv navíc může zavítat na říjnové divadelní provedení s živou kapelou, ohnivou show i akrobacií, a neochudit se tak o obrovskou přidanou hodnotu, jakou naše představení mají," řekla výkonná ředitelka, libretistka a zpěvačka Pavla Forest.

"Anna Karenina" nabízí ojedinělou adaptaci stejnojmenného románu Lva Nikolajeviče Tolstého s dějem zasazeným do motorkářského klubu a dravou expresivní hudbou Milana Steigerwalda. V hlavních rolích se opět představí Pavla Forest, Jiří Zonyga, Jan Toužimský, Viktor Dyk, Žántí a další.

Vstupenky na www.rockopera.cz/program

Foto: Libor Nedvídek


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení