POETRY IN TELEGRAMS s dvěma novinkami

Vydáno: 31.10.2019 00:00 - Jan Moravec

Hudební projekt POETRY IN TELEGRAMS se v říjnu ohlásil hned s dvěma novinkami - s knihou textů a novým videoklipem.
Knížka „War for the Point of the Story (Poetry in Telegrams Lyrics)“ je textovou přílohou k dosavadním čtyřem deskám a uzavírá tak jednu etapu tohoto mezinárodního projektu, který založil slovenský hudebník a textař Johny Štefeček. Na knize - stejně jako na obálkách všech CD - spolupracoval "dvorní grafik" Pavel Truben. Předmluvu napsal hudební redaktor a novinář Rudi Rus.
Videoklip „Mysteries (Love Is Not Enough)“ je poslední epizodou celé série klipů s populárním Gregorem Hološkem v hlavní roli. Tentokrát mu sekunduje mladá herečka Ivana Kološová, kterou můžete vidět například v muzikálu „Tisícročná včela“ na prknech Divadla Andreja Bagara v Nitře. Režisérem závěrečné páté části "seriálu" je opět Peter Čermák. Singl pochází z alba „I, Koheleth“, který byl nominován na Radio_Head Awards v kategorii Hard & Heavy. O bicí se na nahrávce postaral jeden z nejuznávanějších bubeníků světa, Marco Minnemann (GER / USA). Ten se se svou kapelou THE ARISTOCRATS  brzy představí i slovenské publiku.

Jednotlivé písně i alba projektu najdete na https://poetryintelegrams.bandcamp.com/ a na nejznámějších streamovacích službách.

POETRY IN TELEGRAMS (feat. Marco Minnemann) - Mysteries
Facebook POETRY IN TELEGRAMS


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení