Budějovičtí grindeři YTIVARG mají nového growlera

Vydáno: 03.01.2020 00:00 - Martin Knap

Kapela YTIVARG, která povstala z popela jedné z ikon české scény ISACAARUM, stejně jako její předchůdce hraje mix black metalu a grindcoru.
Kapela oznámila, že se s nimi musí z osobních důvodů musí rozloučit vokalista a původní člen Micula Parva, který se skupinou v roce 2006 nahrál eponymní debut (poté skupina zanikla a její činnost byla obnovena po zániku ISACAARIUM). Novým zpěvákem se stane Lukáš Jaňák, kterého kapela představuje takto:

"Pro československou death/grindovou scénu to není žádný neznámý pojem, znát ho můžete např. ze sestavy slovenských grinderů ATTACK OF RAGE nebo českých GODSFURY. Vítáme ho tímto do kapely, moc se těšíme na spolupráci s ním. První akcí, kterou v nové sestavě s Lukášem za mikrofonem odehrajeme, bude „Duševní útěcha uším vole 2“ 31.1.2020 ve Zlínském klubu Bamboo."

Kapela tedy bude dále hrát v sestavě: Mira "F.C." Prokes - kytara, Stanley: basa, Ondřej Horváth: bubny, Lukáš Jaňák: growl, Zdeněk Šitner: basa. YTIVARG nedávno (ještě ve staré sestavě) nahráli singl , který si můžete poslechnout níže. 

Nový song od Ytivarg
Facebook YTIVARG


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení