U SEVERALS vyšla "Luna"

Vydáno: 19.01.2020 00:00 - Czech Blade

Po delším čekání přichází kapela SEVERALS s novým singlem "Luna", který oficiálně vychází právě dnes.
“Každý z nás již někdy slyšel tichý hlásek ve své mysli, který popichuje k provedení věcí, činů mimo dobré mravy a zákony. Je pouze na nás samotných, jestli tomuto hlásku v naší mysli podlehneme a přeměníme tyto myšlenky v realitu nebo odoláme a zachováme se správně.“

Singl "Luna" kapely Severals pojednává právě o tomto stavu mysli. V písni se představují prolínající melodické části jako příjemné a veselé myšlenky, oproti kytarovým riffům a hrubému zpěvu, značících násilí, hněv a agresi.

Nový počin plzeňské čtveřice SEVERALS byl nahráván ve skromném studiu Pidgeon Army za dohledu Ronalda Janečka. Samotný mix a master singlu obstaral hudební producent Chris Kreutzfeldt. V klipu mohou diváci vidět čtyři lidské příběhy, kde každý představuje jinou myšlenku. Posluchač se může ztotožnit s kteroukoliv částí příběhu a samotnou myšlenku si vybavit “po svém“. Příběhy tohoto videoklipu jsou propojeny zástupcem zvířecí říše, který odkazuje na stinnou stránku naší mysli a je přítomen u každého ze zmíněných příběhů.

Kamerové záběry obstaral velmi talentovaný Václav Čtvrtník, režii, střih a kompletní scénář frontman kapely Severals Dominik Fencl. Příběhové linie byly natáčeny na různých místech v okolí města Plzně, kde byly využity také prostory známé z přechozího videoklipu k písni "Habitat".

Kapela SEVERALS tímto singlem otevřeně vyhlašuje práci na připravovaném dlouhohrajícím albu, které bude vydáno koncem roku 2020.

Severals - Luna

Facebook SEVERALS


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení