PUBLIC RELATIONS vydávají nové album

Vydáno: 23.01.2020 00:00 - Czech Blade

Ostravská elektro-rocková kapela PUBLIC RELATIONS vydává 2.2.2020 své páté album s názvem „Překonej svůj strach“.
PUBLIC RELATIONS_cdTo obsahuje devět skladeb, které PR natočili ve vlastním studiu. O mix a mastering se tradičně postaral baskytarista Tomáš Klos.

Na albu se kromě členů kapely představí i několik hostů, mimo jiné známý herec a režisér Milan Šteindler.  Album vznikalo v době, kdy se zpěvák a textař Jan Comar Ražnok rozhodl PUBLIC RELATIONS opustit. Díky tomu se na něj dostaly i skladby, které by jinak zřejmě nikdy vydány nebyly.

Tímto albem se PUBLIC RELATIONS s Janem Ražnokem, který byl členem kapely od roku 2013 a významně ji ovlivnil, loučí a uzavírají tak další éru své patnáctileté existence. Honzovým nástupcem se stává Přemysl Weber, který s PUBLIC RELATIONS poprvé vystoupil na povánočním koncertu v ostravském KD Akord.

Album „Překonej svůj strach“ vychází jak na CD, které bude k dostání výhradně na koncertech kapely nebo na jejím webu https://public.relations.cz, tak celosvětově v digitální distribuci. K poslechu a koupi bude k dispozici ve službách Spotiify, Apple Music, Google Music Play a více než 200 dalších on-line obchodech.

Facebook PUBLIC RELATIONS


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení