THE FIALKY slaví 20 let, vydávají novou desku a klip

Vydáno: 03.02.2020 00:00 - Czech Blade

Nová řadová deska „Punk rock rádio“ vychází u PHR records, symbolicky na den (2.2.2020) výročí úmrtí Sida Viciouse, tedy přesně v den kdy byla pražská punková kapela před dvaceti lety založena.
THE FIALKY_cdVydání pak doprovází nový videoklip na titulní skladbu, který se připojí k průběžně zveřejňovaným ukázkám vydávaným skupinou v průběhu loňského roku.

Nová deska obsahuje dvanáct nových písní, a jedná se o pátou řadovou desku. Album vychází jak na světle modrém vinylu, v masivním rozevíracím obalu, tak jako CD v papírovém digipacku. Deska za týden vyjde i digitálně, jak na všech zásadních streamovacích službách, tak u prodejců.

Klip „Punk rock rádio“ vytvořil pro kapelu opět její pátý nehrající člen Robert Harvánek a opět se zde pohybujeme ve světě (pro THE FIALKY tak typickém) odkazů na první vlnu punku.

Křest desky a hlavně oslava dvacátého výročí kapely proběhne ve čtvrtek 6.2.2020 v pražském klubu Futurum za účasti hromady hostů, v čele se Zdeňkem z SPS, Honym z VISACÍHO ZÁMKU, Bořkem z E!E,  Dušanem Léblem z PLEXIS a Sváťou z TOTÁLNÍHO NASAZENÍ, se kterými kapela odehraje jejich písně, jež je na začátku ovlivnily. Dále pak vystoupí Radek z NEŽFALEŠ, Aneta ze ZPUTNIK a další hosté v rámci písní Fialek. Specialitkou pak budou berlínští punkeři z Ramones Muzea BERLIN BLACKOUTS.

THE FIALKY - Punk Rock Rádio


THE FIALKY_křest
Facebook THE FIALKY

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení