SALAMANDRA v novém

Vydáno: 04.03.2020 00:00 - Jan Moravec

U powermetalové SALAMANDRY došlo k výrazným změnám v sestavě.
Přechod dekády byl pro SALAMANDRU velmi náročný a čím dál více se proslýchalo, že kapela chystá velké změny. Tuto skutečnost SALAMANDRA potvrdila a v těchto dnech představila novou sestavu.

Po více než dvaceti letech opustil kapelu Dan "Baalberith" Jureček, který byl spolu se zakladatelem Pavlem Slívou nejdéle působícím členem. Dana u bicích nahradil aktuální benjamínek SALAMANDRY Jiří Gadula.

Po třech studiových deskách se rozloučil i baskytarista Jaroslav "Pišta" Sedláček, čtyři struny bude u SALAMANDRY aktuálně drtit Patrik Hrnčíř.

Asi nejzásadnější změnu představuje změna u mikrofonu - frontman Ivan Borovský se s kapelou opět loučí, avšak SALAMANDRA je přesvědčená, že jste jej na pódiu jistě neviděli naposled, tak jako všechny bývalé členy kapely. Na jeho místo nastupuje zkušený ostravský zpěvák, jehož hlas můžete slyšet nejen jako hlas sboristy na deskách předních českých rockových interpretů (ARAKAIN, KREYSON, DOGA, LÁĎA KŘÍŽEK, ALEŠ BRICHTA, CITRON, MALIGNANT TÜMOUR, …). Jako nová posila přichází bývalý frontman kapely TREZOR Tomáš Hradil!

Facebook SALAMANDRA


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení