HYPNOS chystá česko-slovenské turné s DOOMAS a MADE BY ZERO

Vydáno: 25.05.2020 10:00 - Martin Knap

Letošní podzim bude v táboře HYPNOS ve znamení nového alba “The Blackcrow”, které bude logicky podpořeno hlavně na pódiu.
Těší nás, že první možnost seznámit se s novým materiálem naživo budou mít fanoušci doma, v Čechách a na Slovensku. Na třinácti koncertech HYPNOS doplní death/doomoví Slováci DOOMAS, kteří se zformovali v roce 2006 v Nové Bani, a kteří dnes právem patří ke slovenské metalové špičce, s mnoha zkušenostmi z koncertování po celé Evropě. Všeobecně známá je i jejich provázanost s největším tvrdě metalovým festivalem na Slovensku – Gothoomem, který rok od roku roste. Třetí kapelou turné budou death metalcoreoví MADE BY ZERO, kteří mají, vedle své živelné produkce, díky svému žánrovému zaměření i potenciál oslovit mladší publikum. Není určitě bez zajímavosti, že MBZ pochází stejně jako HYPNOS z Uherského Hradiště.

Kromě níže uvedených společných koncertů samozřejmě každá ze skupin absolvuje i svoje individuální akce, sledujte proto jednotlivé internetové stránky pro více informací. Takže brzy na viděnou!

hypnos doomas
 

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení