V červnu se v Písku uskuteční thrashový mini-festival Iron River

Vydáno: 30.05.2020 06:25 - Martin Knap

Zkaženou náladu ze zrušených letních festivalů si můžete zpravit na komorní akci v Písku, kde zahrají dvě domácí, dvě slovenské a dvě rakouské thrashové skvadry.
Pořadatelé píší: Myšlenka malého komorního open air festivalu v nás hlodala dlouhou dobu, ale vzhledem k množství letních akcí jsme ji pokaždé zavrhli. Nyní, když kvůli vládním opatřením vypadly z kalendáře velké festivaly, nastává čas něco menšího zorganizovat. Festival Iron River se bude konat v Písku v areálu restaurace U Sulana, tedy v nádherném přírodním prostředí u řeky Otavy, ale zároveň s velice dobrou dostupností z centra Písku. Pozvali jsme šest kapel, které jsou mixem toho, co z našich akcí dobře znáte, ale zároveň přinášíme dvě kapely, které jsou pro písecké publikum nové. Cílem Iron River festivalu je hlavně setkání se s Vámi kamarády, protože nám už při absenci koncertů zatraceně chybíte! Přijďte se pobavit se známými tvářemi na krásné místo, vypít pár Platanů, dát si dobré jídlo a užít si old school metal! Jinak to my ani neumíme…
Kapacita akce omezena!!! 150 vstupenek je proto v předprodeji za lepší cenu, pište na e-mail thrash.nightmare@centrum.cz jméno a počet vstupenek. Následně obdržíte pokyny k platbě.

Hrací časy: 16:00 – 22:00
Vstup: 300 Kč (150 vstupenek)
Stránka události ZDE

iron river

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení