Svaz českých bohémů překonal 50 000 000 zhlédnutí

Vydáno: 04.06.2020 11:17 - Czech Blade

Skupina WOHNOUT pokořila se svým videoklipem "Svaz českých bohémů" magickou hranici padesáti miliónů zhlédnutí na YouTube. S jistou mírou nadsázky se dá říci, že ho v ČR viděl každý alespoň pětkrát.
Videoklip se tak stal nejspíše nejúspěšnějším českým videoklipem. Kapele ani fanouškům se nepodařilo najít jinou skladbu, která by podobnou metu překonala. „Je to hezké číslo, a je fajn vědět, že si tu písničku lidi často pouští, že dělá radost.“, komentuje úspěch Matěj Homola, zpěvák WOHNOUTŮ a zároveň autor této písně. „Hity, tedy ve smyslu rádiové hity, nám nejdou. Ani táborákové hity nám nejdou. My děláme spíš písničky, co se hodí do klubů a na festivaly a máme tak spoustu svých osobních hitů, co jsou v playlistu hodně let. Jedná se o prověřené songy, kterými se chceme prezentovat.“, doplňuje Homola.

Kapela též odehrála úspěšný autokoncert s názvem Sraz českých autobohémů v pražských Holešovicích. Přidává aktuálně dvě zastávky, a to 4. 6. v Plzni a 12. 6. v Brně. Též se vrhá plně do koncertní sezóny. Zrušené festivaly nahradila samostatnými koncerty v rámci letních parketů po celé ČR. Kdo tedy bude chtít "Svaz českých bohémů" slyšet i naživo, bude mít v létě hodně možností.

Wohnout - Svaz českých bohémů
Facebook WOHNOUT

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení