Nový singl a video FORREST JUMP

Vydáno: 13.06.2020 11:30 - Czech Blade

„Hou hou, maličká“ – tak pojmenovali aktuální novinku moravští FORREST JUMP
Řízný song pánové doplnili videoklipem, ve kterém vůbec nevystupují. „Bylo jasné, že video ze zřejmých důvodů musíme točit odděleně a nechtěli jsme se přidávat k záplavě rozdělených obrazovek v rámci „korona domácích videí“. Song je o tom, aby holky zůstávaly přirozené a zbytečně nepřikrášlovaly sebe ani realitu. Vyšlo nám z toho to, že jsme oslovili několik dam a požádali je, aby se v podstatě demaskovaly“, říká se smíchem frontman Pepa Michálek.

„Co se týče muziky, prvotní nápady vznikaly těsně před vypuknutím koronahysterie. V podstatě už míříme k novému albu, které by mělo vyjít na jaře 2021 k 20. výročí vzniku kapely. Bylo nám jasné, že pokud budeme dělat věci opět stejně, bude stejný i výsledek. Proto jsme se shodli na tom, že oslovíme člověka zvenčí a volba padla na Honzu Toužimského, se kterým nás pojí dlouholeté přátelství. Jsme moc rádi, že Honza souhlasil a pomohl nám s finalizací songu s příslibem věcí příštích“, přibližuje pozadí tvorby singlu kytarista Mira Kosa.

Hlavní zásluhu na tvorbě videa si připsali rovněž dlouholetí spolupracovníci a v podstatě členové týmu FORREST JUMP – Miroslav Dvořák s kamerou a Cyberolas ve střižně. „S kapelou jezdím už dost dlouho na to, abych byl schopen nasát atmosféru, jakou si kluci představují. Když bylo jasné, že místo škaredých chlapů budu točit krásné holky, nebylo o čem diskutovat“, prozradil svou motivaci hlavní kameraman Dvořák.

V současné době se FORREST JUMP chystají naskočit do koncertního zápřahu v rámci putovního festivalu Monster Meeting 2020, kde svou tvorbu představí po boku kapel TRAKTOR, DYMYTRY, ČERNÁ, ALKEHOL A TRAUTENBERK. „Startujeme ve čtvrtek 25.6.2020 v plzeňském depu, kde proběhnou koncerty tři dny po sobě a poté projedeme celou republiku až do 29.8.2020, kdy se s Monster Meeting rozloučíme“, upřesňuje Pepa Michálek. „Kromě toho se zúčastníme také dalších letních akcí, které fanoušci najdou na našem FB profilu nebo popřípadě na novém webu www.forrestjump.cz", dodává nakonec.


FORREST JUMP - HOU HOU , MALIČKÁ

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení