NĚŽNÁ NOC míří do Teplic

Vydáno: 25.06.2020 10:43 - Czech Blade

Koncertní série Dixie On the Road pokračuje! V teplickém klubu KNAK čeká fanoušky 26. června Blanka Šrůmová a Jan Sahara Hedl, tedy NĚŽNÁ NOC. Nemůžete dorazit? Opět se chystá živý přenos na facebooku, youtube a webu.
Setkání dvou výrazných postav české rockové scény, zpěvačky Blanky Šrůmové (TICHÁ DOHODA) a písničkáře Jana Sahary Hedla (PRECEDENS, DUŠEVNÍ HROB), i inspirace v rocku, folku, šansonu či country, vedly k založení projektu NĚŽNÁ NOC.

Společný debut "Neměj strach" (2016) získal nominaci na cenu Anděl i ocenění Album roku časopisu Rock and Pop. Aktuální deska nese název "Tak se věci mají" (2018). Je více než pravděpodobné, že kromě písní NĚŽNÉ NOCI zazní i slavné hity Šrůmové a Hedla jako "Marioneta" nebo "Tisíc jmen".

Proč právě série Dixie On the Road? Cílem projektu je zpřístupnění tvorby českých hudebnic, hudebníků a kapel řadících se k žánrům southern rocku, country, blues, rockabilly, bluegrass, folk nebo amerikana, tedy hudebním stylům s kořeny ve Spojených státech. Tyto styly jsou na české scéně už desítky let spojeny s živými subkulturami a životním stylem, fenoménem trampingu, skautingu a dobrodružství. O americké kultuře, životním stylu, literatuře, filmech a právě hudbě informuje od roku 2013 Radio Dixie. Vstupenky na koncert si můžete rezervovat zde.

26. 6. Dixie On the Road vol.II: Jan Sahara Hedl & Blanka Šrůmová - NĚŽNÁ NOC, KNAK Teplice

Něžná noc - Neměj strach
FB událost


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení