Žijeme a zvedáme hlavu: Rockeři sobě – Nároďák sobě

Vydáno: 15.07.2020 10:20 - Czech Blade

28. 2. 2020 se v Nároďáku konal Thrash Fest a nikdo z nás netušil, že to bude poslední akce v jarní sezoně. Plně ponořeni do příprav Hard & Heavy Festu jsme sledovali dění okolo coronavirové krize a doufali, že se tato akce uskuteční. Covid-19 rozhodl jinak, a proto jsme byli nuceni zbytek naplánovaných akcí přesunout nebo zrušit.

Jak přežít???
Tato situace samozřejmě kompletně rozvrátila ekonomiku klubu a dostala jej na hranu přežití. Díky fanouškům a podporovatelům jsme to nevzdali. Proto jsme začali pracovat na kolekci merchandisingu s motivy Nároďáku. Hlavním iniciátorem byl náš kamarád a fotograf Roman Binder, který připravil kompletní grafiku kolekce. Výrobu zajišťuje firma Underground Collection, která dodává výrobky například Tarje nebo kapele DOGA. My jsme připravili na našich webových stránkách e-shop a pustili se do propagace. Vše zafungovalo i díky podpoře našich fanoušků, kteří si naši kolekci objednávají, a tím nás nenechali padnout.

Zvedáme hlavu...
Od konce května přicházejí první rozvolnění a my se nadechujeme k novému rozjezdu. Ačkoliv náš klub má sezonu od půlky září do půlky května, rozhodli jsme se po čtyřměsíčním půstu zkusit letní sezonu. Větší akce pořádáme v sále, ale pro regionální a u nás méně známé kapely jsme přestěhovali klub na zahrádku. Na zahrádce je sice omezená kapacita, ale to zaručuje nevšední zážitek v podobě blízkého kontaktu vystupujících kapel a fanoušků.

Startujeme s Titanikem
20. 6. 2020 jsme odstartovali letní sezonu s kapelou TITANIC, ikonou česko-slovenského heavy metalu! Velmi dobře jim sekundovali energičtí METANOL a REBEL, které ovládá síla a melodie.

Veřejná zkouška kapel
27. 6. 2020 proběhl první test klubového vystoupení na zahrádce v Nároďáku. Pivo teklo proudem, atmosféra byla naprosto neuvěřitelná. Prvním zkoušeným byla deathmetalová mlátička DYSANGELIUM, jako další thrash/deathový SCELETONS a o uzavření se postaral heavymetalový TINNITUS.

Rocková zahrádka (skoro) poprvé
Po Veřejné zkoušce nás další sobotu čekala první Rocková zahrádka. Lehce po šesté rozpohybovala svůj hard & heavy kapela RESTDAY. O hodině dvacáté zaduněl hutný crossover metal RAIN, jejichž nasazení překvapilo nejednoho fanouška.

A jedeme dál...

Rocková zahrádka Nr. 2
V sobotu 18. 7. 2020 zahrají:
BLAMAGE
THE ARCANE LEGACY
18.00–22.00 hodin, vstupné dobrovolné

Hot Metal Party II
V pátek 14. 7. 2020 zahrají:
SEBASTIEN
METALCRAFT
WHATROCK
ARCHFALL
Startujeme v 18.00 hod.
Předprodej

Country zahrádka
V neděli 26. 7. 2020 zahraje country kapela NÁDECH
16.00–20.00 hod.
vstupné dobrovolné

Rocková zahrádka Nr. 3
V sobotu 1. 8. 2020 zahrají:
DANGAR SIX
TARANISOVY KOLEČKA
18.00–22.00 hod.
vstupné dobrovolné

Nároďák Fest – Warm Up Josefoff
Ve čtvrtek 6. 8. 2020 zahrají:
DOOMAS
DYSANGELIUM
PAČESS
SCELETONS
CONSEQUENCES
Startujeme v 19.00 hod.
Předprodej

Folková zahrádka
V neděli 23. 8. 2020 zahraje:
MELISSA A DUE – folkrockový instrumentální program
16.00–20.00 hod.
vstupné dobrovolné

Nároďák_plakát


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení