V Letním kině v Žatci se 15.8.2020 zrodí nový hudební festival NaFest.

Vydáno: 24.07.2020 07:29 - Czech Blade

15.8. proběhne v Žatci první ročník festivalu NaFest, který se chystá etablovat v každoroční oslavu rockové hudby v hlavním městě chmele. V příjemném prostředí Letního kina se od 14 hodin představí celkem sedm skupin, přes HOT PANTS, NAJUST, FALEŠNÝ OBVINĚNÍ, Štěpána Soukupa (ex-ZAKÁZANÝ OVOCE), HAND GRENADE a LOCO LOCO, až po hlavní hvězdu festivalu, skupinu HARLEJ, která zde v rámci oslav 25 let vystoupí s plnohodnotným koncertním setem obsahujícím všechny zásadní hity celé kariéry.

„Zdálo se nám, že takový festival dlouhodobě v Žatci chybí a že si rockový posluchači v Žatci a okolí, obzvláště v letošním ne příliš šťastném roce, podobnou akci zaslouží. A protože jsme rodilí žatečáci, rozhodli jsme se s kamarádem Kubou Grežem NaFest uspořádat“ říká jeden z pořadatelů Jiří Hričoviny.

Bezmála desetihodinový program, příjemné prostředí s dostatečnou kapacitou občerstvení, ale hlavně spousta dobré rockové hudby je to, co na vás na festivalu NaFest v Letním kině v Žatci 15.8.2020 čeká a podle záměru pořadatelů bude v podobném termínu čekat i v dalších letech.

„K severu Čech máme silné vazby, původní zpěvák HARLEJE Vláďa Šafránek, pocházel z Mostu a z Žatce je hodně našich kamarádů. Nejen proto jsme rádi, že se do Žatce můžeme po pěti letech vrátit a s plnou parádou oslavit naše letošní výročí i tam“ dodává kytarista HARLEJE Tonda Rauer

„Uvítáme každého, kdo se chce v létě při muzice pobavit a odreagovat a uděláme všechno proto, abychom zajistili co největší pohodu všem lidem, kteří do Letního kina v Žatci 15.8.2020 zavítají. Chceme, aby návštěvníci byli spokojeni a spolu s námi se těšili na další ročníky,“ shrnuli akci oba pořadatelé Jiří Hričoviny a Jakub Grežo.

NAFEST_plakátwww.nafest.eu

Předprodej


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení