HORRIBLE CREATURES oznamují novou sestavu

Vydáno: 06.08.2020 14:58 - Czech Blade

Tuzemská groove thrash/death metalová úderka HORRIBLE CREATURES na začátku jara vydala vydařené EP "Internal Decline", nahrané a zprodukované věhlasným metalovým producentem Tue Madsenem. Následovalo oznámení podzimního turné s Malignant Tumour.

Dobré zprávy ovšem vystřídalo zemětřesení uvnitř kapely:"Slyšeli jsme, že jsme skončili. Několikrát. Tak abychom v tom udělali jasno - nekončíme! Došlo u nás ovšem k několika změnám v kapelním line-upu. Po letech společného fungování se loučíme s Hansem na postu baskytaristy a Jirgenem na postu bubeníka. Tímto bychom oběma chtěli poděkovat za práci a čas strávený na cestě HORRIBLE CREATURES a popřát mnoho zdaru v dalších krocích. Novými členy naší sestavy se stávají Ganzy a Petr Hataš! Chlapy určitě dobře znáte a my se těšíme na první live výkop v této sestavě tento pátek na Josefoff by Brutal Assault!"

S novým baskytaristou a bubeníkem máte možnost HORRIBLE CREATURES vidět poprvé již tento pátek v Josefově na mini edici Brutal Assaultu s názvem Josefoff. 

Následující podzimní turné se, pokud znovu neudeří vlna pandemie, uskuteční a to na těchto místech:
26.09. - R Klub / Chrudim
16.10. - 007 Strahov / Praha
17.10. - Kabinet MUZ / Brno
23.10. - TBA
24.10. - Club Nautilus / Hodonín
06.11. - Knak / Teplice
07.11. - Slash Bar / Karlovy Vary
20.11. - Rock Depo / Velké Meziříčí
21.11. - Barrák Club / Ostrava

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení