SEBASTIEN roztáčí své Tornádo

Vydáno: 08.08.2020 11:02 - Czech Blade

Domácí symfonická střela SEBASTIEN se nadechuje k novým velkým věcem. Nadcházející desku „Integrity“ se rozhodla nazpívat celou v češtině a prvním singlem „Tornádo“ ukazuje svou novou tvář.
SEBASTIEN_TORNADO SPRozhodnutí přiklonit se k mateřskému jazyku je obrat po deseti letech u angličtiny, završených kompilací „Identity 2010–2020“ . Čtvrté studiové album „Integrity“ píše novou kapitolu v kapelním almanachu a singl „Tornádo“ předznamenává jeho vysoko položenou hitovou laťku.

„‚Tornádo‘ bylo jednou z prvních skladeb, které jsem pro nové album SEBASTIEN napsal. Kytarový riff je naprostá klasika – něco mezi RAINBOW, DIO a PRETTY MAIDS – a odkazuje na moje hudební kořeny. Skladbu pak hodně „sebastienizovaly“ klávesy a vokály, a myslím si, že jde o naprosto typickou ukázku našeho stylu. ‚Tornádo‘ je také mým prvním českým textem po více než deseti letech! Právě u něj jsem si ověřil, že budeme schopni předvést fanouškům desku v mateřské češtině, aniž bychom ztratili náš typický zvuk,“ komentuje čerstvý singl lídr kapely Jiří „George“ Rain.

Singl pozitivně kvituje i věhlasný producent Jacob Hansen (VOLBEAT, AMARANTHE, U.D.O., DESTRUCTION a další), který má na starosti mastering alba. Singlová verze byla smíchána ve studiu Dark Chamber Sounds v Úpici.

SEBASTIEN vyjíždí na turné jako součást Monster Meeting. První koncert odehrají 28. srpna v Olomouci a pojedou až do konce turné.
 
SEBASTIEN_band 3

Facebook SEBASTIEN

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení