ALOCATION pokřtí album Victory v kladenské Poldofce

Vydáno: 09.08.2020 10:33 - Czech Blade

Rocková kapela ALOCATION je v době koronaviru více než akční – 25. února vydala debutové album s názvem "Victory" a začátkem července k němu také natočila pilotní videoklip ke skladbě "HellBitch". Křest alba kapela chystá na 18. září v kladenském klubu Poldofka.

Album "Victory" kapela vydala po úspěšně dokončeném projektu na serveru Hithit.cz. Videoklip "HellBitch", který vznikal za podpory města Kladna, kapela natáčela v areálu bývalé huti Koněv pod taktovkou zkušeného režiséra a kameramana Miroslava Kováře a produkční společnosti Wildcatfilms.eu.

Alocation - HellBitch

ALOCATION je kapela z Kladenska, hrající crossover rock (napříč rockovými žánry jako hard rock, rock, new metal, grunge...). Vznikla v roce 2017 ještě pod názvem HELLBITCH a hraje převážně svoji vlastní tvorbu, občas zakomponuje nějaký ten cover, např. od kapel AC/DC, Black Veil Brides či Nirvana. Po dvou vydaných singlech "HellBitchALOCATION" a "V záři nočních hvězd", kterou fanoušci mohli zhlédnout na kanálu YouTube, v únoru 2020 kapela vydala zmiňovaný debut "Victory". Celé album si můžete poslechnout nebo i zakoupit na všech streamovacích platformách v digitální podobě. V případě zájmu o koupi CD pak stačí kontaktovat kapelu i na jejích facebookových stránkách.
Skupina hraje ve složení Dušan Trník (zpěv), Ondřej Raška (kytara, zpěv), Ondřej Poděbradský (baskytara) a Jindra Nový (bicí).

Facebook ALOCATION

Autor: Jana Henychová
Původně zveřejněno na IROCKSHOCK

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení