FRAGMENTY vědí, že holky jsou nekonečná inspirace

Vydáno: 15.08.2020 07:49 - Czech Blade

Stará láska nerezaví - praví jedno známé přísloví a právě tím se inspirovali kluci z pardubické kapely FRAGMENTY k natočení svého prvního videoklipu "Starý vášně". Děj se částečně odehrává v Národní kulturní památce Automatických mlýnech.
Hlavní roli v klipu dostala sympatická zrzka Vlasta. „Dali nám na ni tip a když  jsme ji pak uviděli naživo, tak bylo jasný, že na kameře bude vypadat skvěle,“ prozradil  kytarista Happy. „Bez holek by to prostě nešlo, jsou zkrátka nekonečná inspirace,“ dodal s úsměvem Šimon.

Parta kluků kolem frontmana Michala chtěla najít na natáčení klipu zajímavý interiér a to se jim povedlo v prostorách pardubických Automatických mlýnů, které jsou zařazeny mezi Národní kulturní památky. „ Jsme kapela z Pardubic a proto jsme chtěli najít nějaký neokoukaný prostor v našem rodném městě. A to se podařilo i díky manželům Smetanovým, kteří mlýny nedávno koupili a snaží se je dát dohromady,“ prozradil Michal.

Kapela v tomto složení funguje necelý půl rok a za tu dobu si už stihla připravit repertoár, aby mohla začít pořádně koncertovat. „Nechtěli jsme s něčím vyjít ven, aniž bychom nebyli připraveni. Teď si troufám říct, že připraveni jsme. První koncerty nás čekají na konci léta,“ dodal Matyáš, který v kapele hraje na bicí.

Nutno dodat, že kapela FRAGMENTY je něco jaká bájný pták Fénix. „Já jsem kapelu založil před pár lety, nicméně se celá rozpadla a až na konci loňského roku se mi podařilo sehnat další čtyři kluky, kteří mají ohromný zápal a chuť na sobě pracovat. Začínáme prostě od nuly,“ dodává zakladatel kapely Jakub.

Fragmenty - Starý Vášně
Facebook FRAGMENTY


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení