Znojemská metalcorová sestava STAY DOWN končí

Vydáno: 10.09.2020 14:22 - Martin Knap

Od svého vzniku jihomoravská pětice vydala EP, dva samostatné singly a natočila několik videoklipů. Že tato parta měla potenciál, dosvědčuje fakt, že jejich videoklip k singlu "No More Lies" nasbíral skoro sto tisíc shlédnutí. Nyní se ale bohužel z blíže nespecifikovaných důvodů rozpadá. Na Facebooku kapela napsala:
Na Facebooku kapela napsala:
Drazí milí fanoušci, 
už je na čase, abychom se vám vyjádřili k poslednímu dění v kapele. Pro mnohé to již není novinkou a bohužel to musíme potvrdit i veřejně.Stay Down končí. K prosinci tohoto roku jsme se rozhodli dát si pauzu. Jestli se ještě někdy vrátíme je ve hvězdách..
Velmi si ceníme každého z vás, kdo to nyní čte. Věřte nám, že my z toho také nemáme radost, bohužel okolnosti nás k tomu přinutily. Není lehké opustit něco, co budujeme pár let...

Budeme moc rádi, když se s námi přijdete rozloučit na některý z našich posledních koncertů, které jsou zveřejněny na FB v úvodní fotce a nebo v záložce "Události". Většina z nich už nebude bohužel v kompletní sestavě, za což se omlouváme. Jako vzpomínku máme ještě pár kšiltovek, triček, nášivek, placek, náramků a samolepek, kdo by tedy chtěl, není problém zaslat poštou a nebo osobně vyzvednout na koncertě. 
 
Závěrem ještě jednou děkujeme všem fanouškům , kteří se učastnili s námi naší cesty, chodili na koncerty, nosí naše trička a podporují nás jak osobně, tak přes sociální sítě. Děkujeme také všem pořadatelům koncertů, kterých jsme se účastnili. A také kapelám, se kterými jsme hráli.Zkrátka všem, kdo jste byli těch 3,5 roku s námi. 
 
Zároveň zaniknou naše krásné webové stránky (které nám tvořila původní kytaristka Simča) a nás profil na Spotify apod. Stále ale zůstanou naše songy ke stažení zdarma na našem Bandzone profilu.

STAY DOWN - "My Way"
 

Facebook STAY DOWN

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení