NÁROĎÁK POWER FEST – FESTIVAL PLNÝ METALOVÉ ENERGIE

Vydáno: 15.09.2020 13:34 - Czech Blade

Tento festival byl původně plánován na termín 18.4.2020, ze známých důvodů se však nemohl konat. Po vlně prvních uvolnění jsme zvolili nový termín a ten byl také s osmnáctkou. Festival však neměl na růžích ustláno, během léta doznala změn sestava kapel, a to několikrát.
Můžete se těšit na českobudějovické SEVEN a jejich poctivý heavy metal, moravské power metalisty POWER 5, jablonecké DANGAR SIX, hradecký TINNITUS a hořickou thrash death smečku VĚTRACÍ ŠACHTA. Ta festival otevře.

SEVEN
Českobudějovická heavy metalová formace okolo fenomenálního kytaristy Honzy Kirka Běhunka a za mikrofonem se skvělým Jirkou Kombercem vám přinese nezapomenutelný zážitek. Zazní písně nejen z aktuálního alba Můry.
heavy-rock n roll / České Budějovice
http://sevencz.com/

POWER 5
Oficiálně oznamují novou desku, která vyjde v únoru 2021. V ten samý měsíc skupina oslaví 25 let činnosti a k tomuto výročí se bude deska vztahovat. A v Nároďáku si uděláme takovou malou generálku na oslavu.
power-metal / Brumov-Bylnice
http://www.power5.cz/

DANGAR SIX
Jablonecká hard&heavy banda, která už začíná být v Nároďáku stálicí. Aktuálně pracuje na nové desce.
rock-metal / Jablonec nad Nisou
http://dangarsix.cz/

TINNITUS
Tato hradecká kapela brázdí východočeská pódia již čtyři roky. V letošním roce, navíc po nahrání debutového alba, dochází v kapele k personálním změnám. Do kapely přichází na post zpěváka a kytaristy Miloš Koblmuller. Miloš se v jedné kapele opět potkává s baskytaristou Petrem Firmanen, a to po deseti letech. Kapele její nová tvář a směr velmi prospěly. Na podzim se chystá do studia a můžeme se zřejmě těšit na jejich EP.
heavy-metal / Hradec Králové
http://www.tinnitus-metal.cz/

VĚTRACÍ ŠACHTA
Kapela Větrací šachta pochází z Hořic. Byla založená někdy v roce 2016, ale důležitý byl až rok následující, kdy její členové začali aktivně hrát a zdokonalovat svůj um (třeba si koupili nástroje). Začínali na underground punku, ale časem zjistili, že je to moc netáhne, a tak muziku posouvali tvrdšími směry k thrash a death metalu. Za sebou mají desítky koncertů po České republice, hlavně v Královehradeckém kraji. Formace prošla řadou personálních změn, hlavně na postu basáka se vyměnili už čtyři hudebníci. Teď již delší dobu hrají ve stálé sestavě. V současné době se pomalu, ale jistě už rýsuje výhled na chystané abum.
death-punk / Hořice
https://bandzone.cz/vetracisachta
Nároďák power fest

Pátek 18.9.2020
FB událost

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení