SCIENCE KILLER vydávají novou desku pod křídly labelu Kabinet Records

Vydáno: 16.09.2020 14:41 - Czech Blade

Česko-slovenské trio po menší personální úpravě vydává další desku s názvem "Songs About Love and Other Strange Feelings". Kapela ve složení Martin Beláň, Marek Hampl a Ivo Lorenc se stává druhým vydavatelským počinem nově vznikajícího brněnského labelu Kabinet Records. Digitálně ji najdete už 15.9. a vinyly můžete nakupovat od 1.10. Do 30.9. si  můžete vinyl předobjednat v limitované edici společně s tričkem Kabinet Records za 690,-. A už teď se můžete naladit a poslechnout si singl "Let Me Breathe", který najdete na youtube i s novým videoklipem.

Album kapela nahrála ještě s původním basákem Martinem Musilem. O produkci, mix a master se postaral Rhys Braddock (Metronome Blues, Gerda Blank), který má na svědomí spoustu nahrávek brněnských kapel. Oproti albům "Trip to the Moon and Back" a "Circles", které je třeba poslouchat v kuse jako celek, je nové album členěno na kratší samostatné skladby. Na nové desce najdeme sedm houpavých písní s drsným garážovým nádechem a klasickou psychedelií, kterou u kapely dobře známe.

Pokud chcete slyšet desku živě, doražte 4. října do Kabinetu MÚZ, kde kluci své nové album pokřtí. Na této akci je doprovodí kytaroví mágové a zaklínači Tomáš Palucha tentokrát s Vítkem (Rutka Laskier) za bicími. Palušáky všichni dobře známe jako směs klasického českého hardcoru, který se přes špinavou psychedelii dostává až k ambientu a temnému post-rocku. Společně se SCIENCE KILLER promění váš večer v hudební extázi!

Nebrněnští nemusí smutnit. Kapelu můžete vidět ještě 2.10. v Táboře, 3.10. v Sušicei a 31.10. v Praze

Science Killer - Let Me Breathe
Facebook SCIENCE KILLER


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení