TRILOBIT-ROCK odhalili svůj Symbol krásy

Vydáno: 14.11.2020 13:04 - Czech Blade

TRILOBIT_ROCK_cdSeveročeská formace Trilobit-Rock vydala své již  třetí řadové album s názvem "Symbol Krásy". Na albu se opět podílela již osvědčená sestava kapely: Bohouš David - hudba, texty, kytary a doprovodný zpěv, Michal Kuna - hlavní zpěv, Jeremiáš Todt – baskytara a Luboš Poupa na bicí.

Album (nahrání, mix a mastering) vznikalo opět ve studiu a pod taktovkou Leo Holana (ex. Škwor) v Praze. Grafiku přebalu stvořil Lukáš Svoboda. EP "Symbol Krásy" bylo vydáno pod hlavičkou T-R Production and Agency.

"Symbol Krásy" má na rozdíl od předchozího EP zastřešující téma, a to je téma lidských vztahů a lásky. Album obsahuje celkem sedm skladeb, z toho šest úplných novinek. Fanoušci a znalci kapely TRILOBIT-ROCK si mohou všimnout, že se na albu objevila  již jedna známá pecka, rádiová verze songu „Ještě to není tak zlý“, kterou se kapela rozhodla natočit a vydat jako připomínku v těchto těžkých časech. 

Album je možné objednat přes web kapely, kde je možné si jej i poslechnout. Dále ho pak najdete na webu supraphonline.cz, Spotify a podobných platformách a na oficiálním YouTube kanálu TRILOBIT-ROCK.

Trilobit-Rock - Symbol krásy
Facebook TRILOBIT-ROCK


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení