Předobjednejte si velmistry progu PINK FLOYD i se sběratelským plakátem

Vydáno: 15.11.2020 07:29 - Jan Moravec

Koncertní perla architektů inteligentního rocku „Delicate Sound of Thunder“ z roku 1988 dostává nového kabátu i ryčnosti tónů. Aréna Nassau Coliseum na Long Islandu zažila tehdy výjimečný večer, který nyní vychází na CD, DVD, Blu-Ray a samozřejmě vinylu.

Oficiální vydání nosičů je 20. listopadu 2020, což je téměř přesně na den o dvaatřicet let později než původní release. Záznam show, který se dočkal ve své době nominace na cenu Grammy, byl zrestaurován, a ze sta původních 35mm filmů vznikl nový materiál ve 4K rozlišení s 5.1 surround zvukem. Remix songů obstaral dlouholetý zvukový inženýr PINK FLOYD Andy Jackson a kytarista/zpěvák David Gilmour.

PINK FLOYD_kampaň 23LP 180gramová vinylová sada obsahuje navíc devět skladeb, které nebyly zahrnuty v původním vydání z roku 1988, zatímco 2CD edice obsahuje o 8 skladeb více než původní vydání. PINK FLOYD svoji bohatou a plodnou kariéru uzavřeli před šesti lety, proto je vyleštěné live album unikátní příležitostí získat do sbírky novou relikvii od britských kouzelníků.


AKCE! PRVNÍCH STO KUPUJÍCÍCH ZÍSKÁ SBĚRATELSKÝ PLAKÁT
PINK FLOYD – Delicate Sound of Thunder objednávej ZDE

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení