OBJEDNÁVEJ HNED: Nové album SODOM za Spark cenu

Vydáno: 16.11.2020 20:04 - Czech Blade

Němečtí thrashoví mocipáni SODOM už 27. listopadu vyvrhnou ze svých útrob novou, v pořadí šestnáctou studiovku „Genesis XIX“. Nahrávku si můžete objednat v jednom ze dvou formátů už teď v e-shopu Sparku za sparkovskou cenu.

„Dvanáctiskladbový materiál není poplatný současnému trendu. Neočekávejte moderní sound, jakým svá poslední alba zdobí například KREATOR, ale old school hozený do proudu současnosti. Thrash v podání SODOM neoplývá divokou rychlostí, ale jeho špína je opravdová, jako je opravdová životní cesta bývalého horníka Toma Angelrippera. Jejich tvorba připomíná čerstvě vytěženou surovou horninu, kterou opracovávají hrubým a neotesaným způsobem s vytrvalostí důlního hydraulického rypadla,“ píše se o albu v recenzi v aktuálním Sparku, kde se album po zásluze umístilo na první příčce měsíčního bodování redakce.

SODOM_cdKromě obsáhlé recenze najdete v aktuálním Sparku i rozhovor s Tomem Angelripperem. A aby SODOM nebylo málo, kapela v létě vystoupí na festivalu Ostrava v plamenech (termín 30. – 31. 7. 2021) se speciálním setem Agent Orange.

Nahrávka je u nás k dispozici ve dvou provedeních – jako CD a 2LP.
PŘEDOBJEDNAT SI JI MŮŽETE UŽ TEĎ

AKCE: Sleva na vybrané Sparky s rozhovory se SODOM.
Rovněž zařazujeme tričko s motivem legendární desky „Agent Orange“, a vstupenky za super cenu na festival Ostrava v plamenech, kde se SODOM oslavíme třicetileté výročí alba.

SODOM_lp 

Tracklist Genesis XIX:
1 Blind Superstition
2 Sodom & Gomorrah
3 Euthanasia
4 Genesis XIX
5 Nicht mehr mein Land
6 Glock N‘ Roll
7 The Harponeer
8 Dehumanized
9 Occult Perpetrator
10 Waldo & Pigpen
11 Indoctrination
12 Friendly Fire


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení