WELICORUSS chtějí financovat nové klipy prostřednictvím kampaně Crownfunding

Vydáno: 21.11.2020 14:08 - Jan Moravec

V souvislosti s jejím vyhlášením kapela zveřejnila následující prohlášení:
"Korona pomalu zabíjí vše, co souvisí s lidskou komunikací. To ovlivnilo také umění, hudbu a koncerty. Nemáme možnost hrát živě (stejně jako další tisíce hudebníků) a nemáme žádný zdroj financování našich kreativních projektů, ale přesto bychom chtěli jít kupředu!

Na začátku letošního roku před vydáním alba „Siberian Heathen Horde“ jsme plánovali natočit několik videoklipů, abychom odhalili naše album ještě lépe a hlouběji, ale podařilo se nám natočit pouze dva. Před několika měsíci jsme dostali nápad zahájit crowdfundingovou kampaň, protože Vám umožňuje přímo se podílet na tvorbě našich nových videí!
Nyní můžete svou minci vložit do společného prasátka a ti nejodvážnější se mohou dokonce objevit v těchto videích!

Na oplátku si můžete vybrat úplně jiný merch, který odpovídá úrovni Vaší investice - od plakátu a odznaku kapely po koncert kapely doma! Připravili jsme velmi speciální zboží, které jsme dříve neměli - trička a mikiny(zipy) s novými designy, kšiltovky, čepice, přívěsky, kávu, čaje a naprosto jedinečné věci, které existují pouze v jediné kopii - náš koncertní banner (který s námi cestoval tři roky a více než dvěstě padesát koncertů!), originální malby použité při designu alba „Az Esm“ a mnoho dalších!

Welicoruss - Crowdfundning Campaign

Kampaň
Facebook WELICORUSS

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení