Black Friday zlevňuje nejoblíbenější sluchátka a reproduktory

Vydáno: 25.11.2020 18:32 - Czech Blade

Black Friday je v plném proudu a slevy se nevyhnuly ani audiopříslušenství. Ve velkých slevách jsou oblíbená sluchátka i reproduktory všech cenových kategorií, takže svůj kousek si najde téměř každý.

Velká sleva padla na ikonický reproduktor Marshall Stockwell II se skvělou zvukovou reprodukcí a manuální úpravou zvuku, který je teď za 3 849 Kč (sleva 1 641 korun). Pokud naopak hledáte skutečně odolný reproduktor, pak by vám mohl padnout do oka JBL Charge Essential za 2 490 Kč (sleva 800 korun). Ze sluchátek se teď vyplatí pořídit oblíbené AirPods Pro od Applu, jejichž cena klesla na 5 990 Kč (sleva 1 300 korun). A jestliže naopak hledáte levná bezdrátová sluchátka, neměla by vaší pozornosti uniknout Niceboy Hive podsie jen za 777 Kč (sleva 713 korun).

MOBIL Pohotovost_kampaň 2

Bleskurychlé nakupování

Chcete mít doma zboží co možná nejrychleji? Svoji objednávku si můžete od Mobil Pohotovosti nechat doručit jedním ze tří způsobů:

  • Na kteroukoli ze 13 prodejen (do 30 minut)
  • Expresně službou Liftago (do 1 hodiny)
  • Na vaši adresu (do druhého dne)
Všechny prodejny Mobil Pohotovosti jsou vám k dispozici jako výdejní místa. Bezpečné nakupování je prioritou, a proto je výdej objednávek extrémně rychlý a prakticky bezkontaktní. Zboží si doma pohodlně objednáte na e-shopu mp.cz, zaplatit ale můžete až přímo na prodejně – hotově i kartou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení